Život nema prethodne stranice
COOL

Kako kupiti sjajne slušalice? Pitajte Huawei ;)

objavljeno prije 1 sat i 45 minuta

Pojava bežičnih slušalica na tržištu olakšala je svim korisnicima obavljanje svakodnevnih aktivnosti te svojom praktičnosti otvorila vrata raznim scenarijima… više »

MATURA AI

Revolucija u učenju matematike

objavljeno prije 4 sata i 14 minuta

Najnoviji rezultati mature pokazuju da je matematika još uvijek nesavladiv izazov te izvor stresa i nesigurnosti za mnoge hrvatske učenike. Istraživanja potvrđuju da učenici s… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
STVARNO?

Kada vas seks stvarno počinje pomlađivati?

objavljeno prije 18 sati i 16 minuta

Seksualna aktivnost je uvijek bila predmet raznih istraživanja i rasprava, no nedavne studije su počele otkrivati zapanjujuće efekte koje seksualni život može imati na opće zdravlje i proces… više »

OTPOR ILI SURADNJA

Umjetna inteligencije stavlja novinare pred teške odluke

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

U digitalnom dobu, umjetna inteligencija (UI) sve više postaje ključni igrač u mnogim industrijskim granama, uključujući novinarstvo. Korištenje UI alata za generiranje članaka… više »

NARAVNO

Trajanje savršenog seksa

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Seksualni odnosi su složeni i individualni, a savršenstvo u njima često je subjektivno. Pitanje koliko treba trajati savršen seks može izazvati različite odgovore ovisno o… više »

PITANJE

Imaju li životinje svijest?

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Cilj "Newyorške deklaracije o životinjskoj svijesti" poticanje je više istraživanja u tom području i podizanje svijesti o životinjskoj dobrobiti. Autori deklaracije fokusiraju… više »

SEKSIPIL

Moćna sila koja privlači i očarava

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Seksipil je jedan od onih neuhvatljivih kvaliteta koji može biti teško definirati, ali lako prepoznati. To je onaj magnetični šarm koji izaziva pažnju, privlači poglede i čini… više »

EH, DA...

Kada i kakvo meso jedemo?

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Lijepo i toplo vrijeme već početkom travnja izmamilo je puno naših građana na druženja u prirodi, a uskoro će krenuti i sezona roštiljanja pa će meso biti još više… više »

SUPER

HONOR X8b jedan je od najtanjih pametnih telefona na tržištu

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

HONOR X8b, pametni telefon globalnog tehnološkog brenda HONOR, najnoviji je dodatak serije X. Ovaj pametni telefon može se pohvaliti izvanrednim fotografskim mogućnostima, impresivnim… više »

NARAVNO ;)

5 razloga zašto se muškarci zaljubljuju u žene

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

Zaljubljivanje je kompleksan proces koji može biti potaknut različitim faktorima. I dok su ti faktori subjektivni i variraju od osobe do osobe, postoje određene karakteristike koje mnogi… više »

SAVJETI

Je li loš orgazam moguć?

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Orgazam je intenzivan osjećaj zadovoljstva koji se događa tijekom seksualnog uzbuđenja. Za većinu ljudi, orgazam je vrhunac seksualnog iskustva, obično popraćen osjećajem blaženstva i… više »

UŽIVANCIJA

Otkrijte čari Mediterana na luksuznom putovanju jahtom!

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Mediteran se sa sigurnošću može nazvati srcem svijeta. Ovo more oplakuje obale najpoznatijih turističkih destinacija, od Španjolske i Francuske, pa sve do Hrvatske i Grčke.… više »

DAN PLANETA ZEMLJE

Kako usvojiti navike za zeleniju budućnost

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Povodom Dana planeta Zemlje, razgovaramo o tome što možemo učiniti kako bismo pomogli našem planetu da ozdravi. Zašto? Budući da je globalno onečišćenje gorući… više »

PUTOVANJA

Održiva putovanja su malo komplicirana

objavljeno prije 6 dana i 23 sata

Booking.com objavljuje novo istraživanje s uvidima prikupljenima od više od 31.000 putnika u 34 zemlje i teritorija, u kojem istražuje najnovije potrošačke stavove, prioritete i… više »

SAVJETI

Crne misli mladih u Hrvatskoj

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Raširen dojam po medijima u Hrvatskoj nakon proteklih izbora svakako je bio onaj da je biralištima pristupilo više mladih ljudi negoli u ranijim… više »

skrolaj na vrh